Στο προσκήνιο πάλι η έξωση στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλιβερίου

Στο προσκήνιο πάλι η έξωση στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλιβερίου
14 Ιανουαρίου 2012, 11:25
A+ A-
Στη Βουλή έφεραν το θέμα 3 βουλευτές του ΚΚΕ. Σέρνεται εδώ και μήνες...

Μήνες ολόκληρους ...σέρνεται το θέμα της στέγασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου ( θυμηθείτε εδώ πως έχει το θέμα) και δυστυχώς οριστική λύση δεν έχει δοθεί.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος ( φωτό κάτω), Γιάννης Γκιόκας και Γιώργος Μαυρίκος  ξαναφέρνουν το θέμα στο προσκήνιο, με την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ολόκληρη η ερώτηση είναι η εξής: 

"Με ιδιαίτερη ανησυχία οι μαζικοί φορείς του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου αλλά και των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος πληροφορήθηκαν το ενδεχόμενο έξωσης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου από το ακίνητο που ήδη στεγάζεται, στα πλαίσια εφαρμογής δικαστικής απόφασης.

Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει βιομηχανική ζώνη και εργοστάσιο της ΔΕΗ, οι ανάγκες είναι διευρυμένες αφού το κλιμάκιο καλύπτει μια μεγάλη περιοχή. Η περιοχή αυτή επίσης έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές από μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός, αν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου η μεταστέγαση του Κλιμακίου σε νέες εγκαταστάσεις που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη επιχειρησιακή λειτουργία του και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού."

Επιστροφή