Ανοικτός ηλεκτρικός πίνακας σε παιδική χαρά

Ανοικτός ηλεκτρικός πίνακας σε παιδική χαρά
27 Ιουλίου 2012, 08:30
A+ A-
Στο Βρεφονηπιακό σταθμό της Σουβάλας, όπου στεγάζεται και το Προσκοπείο, υπάρχει θανάσιμη παγίδα για τα παιδιά.
Παγίδα, η οποία μπορεί να αποδειχτεί και θανάσιμη, υπάρχει στην παιδική χαρά του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού της οδού Μιαούλη, πάνω από την πλαζ Σουβάλα. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και το Προσκοπείο, ενώ πολλά παιδιά της γειτονιάς παίζουν καθημερινά στο χώρο, όπου υπάρχει και γήπεδο μπάσκετ. 

Κι όμως σε ένα χώρο με τόσα παιδιά υπάρχει ένας ανοικτός ηλεκτρικός πίνακας ( χωρίς καπάκι), τον οποίο μπορεί να πλησιάζει οποιοσδήποτε. Το ηλεκτρικό ρεύμα, σε συνδυασμό με την έμφυτη παιδική περιέργεια συνιστούν ένα συνδυασμό, ο οποίος μπορεί να επιφέρει δυσάρεστα επακόλουθα.

Στη φωτογραφία αριστερά μπορείτε να δείτε το καπάκι του πίνακα, το οποίο βρίσκεται κάτω ακριβώς από το τσιμεντένιο κολονάκι όπου στηρίζεται ο πίνακας. 

Προφανώς έχει πέσει είτε από το δυνατό αέρα, είτε μετά από κάποια επισκευή, είτε μετά από κάποια ...εξερεύνηση των παιδιών.

Το θέμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου Χαλκίδας και μας το έστειλε επισκέπτης μας. Ελπίζουμε μετά την ανάρτησή του και από το egnomi.gr να βρεθεί κάποιος υπεύθυνος να τοποθετήσει το καπάκι στη θέση του και να το σφραγίσει, ώστε να μην έχουν πρόσβαση τα παιδιά στον ηλεκτρικό πίνακα. 

Επιστροφή